Κλώτσησε την ευκαιρία η Φράιμπουργκ

18:40 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 30η αγωνιστική

Στουτγάρδη-Φράιμπουργκ 2-1
Γήπεδο: Mercedes Benz Arena

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η Φράιμπουργκ ηττήθηκε από την Στουτγάρδη με 2-1 και πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία που είχε να βρεθεί στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 33ο λεπτό με κεφαλιά του Κρίστιαν

Γκέντνερ έπειτα από ασίστ του Χάρνικ. Εννιά λεπτά αργότερα και πάλι ο Χάρνικ ήταν ο δημιουργός με τον Ιμπίσεβιτς αυτή την φορά να χρήζεται σκόρερ καθώς με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Φράιμπουργκ για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ιβάν Σαντίνι στο 88ο λεπτό.

Στουτγάρδη: Ούλριχ, Σακάι, Ρούντιγκερ, Νιντερμέιερ, Μολινάρο, Γκέντνερ, Μπόκα, Χάρνικ, Μαξίμ (83' Χαϊνάλ), Τραορέ (88' Οκαζάκι), Ιμπίσεβιτς (81' Μακέντα)
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Μούτζα, Κρμας (48' Χον), Ντιανέ, Γκούντερ, Σούστερ (57' Φλουμ), Γκίντερ, Σμιντ, Κρούσε, Γκέντε (63' Σαντίνι), Μακιάντι

Νυρεμβέργη-Γκρόιτερ Φιρτ 0-1
Γήπεδο: Grundig Stadion

Η Γκρόιτερ Φιρτ μπορεί να μην έχει καμία ελπίδα για παραμονή αλλά παρόλα αυτά κάνει ζημιές όπως η αποψινή στην έδρα της Νυρεμβέργης όπου επικράτησε με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιόχανς Γκέινς στο 27ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Πριμπ. Πρόκειται για την πρώτη νίκη της Γκρόιτερ Φιρτ μετά από οκτώ αγωνιστικές. Η τελευταία ήταν και πάλι εκτός έδρας όταν είχε επικρατήσει της Σάλκε με 2-1 στις 2 Φεβρουαρίου. Η Νυρεμβέργη από την άλλη μετά από δυο συνεχόμενες νίκες μετρά πλέον μια επιτυχία στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Νυρεμβέργη: Σάφερ, Μπάλιτς, Νίλσον, Κλόσε (45' Νταμπανλί), Πλάτενχαρντ, Σίμονς (75' Φραντς), Τσάντλερ (46' Μακ), Φόλνερ, Κιγιοτάκε, Εσβάιν, Πέκχαρτ
Γκρόιτερ Φιρτ: Χεσλ, Νέριγκ (61' Αζέμι), Κλάινε, Μαβρά, Αμπντούλ Μπάμπα, Φούρστνερ, Γκέις, Κλάους, Πριμπ, Παρκ (61' Ζίμερμαν), Τζούρτζιτς (83' Σόμπιχ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα