Κομπανί: Ήμασταν άτυχοι

20:06 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός των «πολιτών» χαρακτήρισε πολύ άσχημο το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» και κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεπεράσουν πολύ σύντομα την απογοήτευση.
Μετά το παιχνίδι στο Μέρσεϊσαϊντ, η Μάντσεστερ Σίτι συγκατοικεί πλέον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να χάνει το αβαντάζ των 3 βαθμών που διατηρούσε.
«Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται μόνο να κερδίζεις. Θα χάσεις και κάποια παιχνίδια και δυστυχώς το ίδιο ίσχυε και για εμάς. Κάποια στιγμή θα χάναμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα την απογοήτευση,

να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε όσο τίποτα άλλο το φετινό πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Κομπανί και συμπλήρωσε:
«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Δεν ήμασταν όσο απειλητικοί θα μπορούσαμε να γίνουμε. Το γκολ που πέτυχε η Έβερτον ήταν τυχερό, αφού η μπάλα κόντραρε και δεν μπορούσε κανείς να κάνει τίποτα για να το γλιτώσουμε. Μόλις τους εμφανίστηκε η ευκαιρία, είχαν και την τύχη με το μέρος τους και πέτυχαν το γκολ. Ήταν από τα ματς που χρειάζεσαι τύχη και εμείς δεν την είχαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα