Κόμπι: Κάποιοι βιάστηκαν να με θάψουν

08:20 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ρήξη αχίλλειου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμφέβαλαν για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει ο Κόμπι Μπράιαντ με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είναι έτοιμος για απαντήσεις σε όσους, όπως είπε, βιάστηκαν να τον... θάψουν και ακόμη το προσπαθούν.

Σε δηλώσεις του ο 35χρονος άσος των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε: "Θα επιστρέψω όπως ήμουν, ίσως και λίγο καλύτερος. Μου δίνει κίνητρο να με αμφισβητούν. Οι ίδιοι άνθρωποι πριν από έξι χρόνια βιάστηκαν να με θάψουν. Ακόμη προσπαθούν".
Όσο για το πότε θα επιστρέψει στην δράση,

ο Μπράιαντ δήλωσε: "Ακόμη δεν ξέρω πότε θα προπονηθώ κανονικά και θα ξαναπαίξω. Καθημερινά αυξάνω την ένταση της προπόνησης μου και δεν έχω ενοχλήσεις, κάτι που είναι θετικό. Όταν προπονηθώ κανονικά, θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες για να παίξω σε αγώνα".
Πριν από λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίμι Μπας, αποκάλυψε την πρόθεση της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κόμπι Μπράιαντ με τον 35χρονο άσο να δηλώνει: "Ήταν καλό που βγήκε ο Τζιμ και είπε αυτό για να κοπάσει λίγο η συζήτηση. Θα γίνουν επαφές. Ο μάνατζερ μου θα χειριστεί την υπόθεση καθώς εγώ έχω άλλα στο μυαλό μου τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα