Κοιτούν Εντγκαρ

09:42 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου επιθετικού, Έντγκαρ βλέπει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον ποδοσφαιριστή που θέλει να έχει στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού στην νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου ο 25χρονος στράικερ αποτελεί στόχο των πράσινων και τον έναν από τους δύο επιθετικούς

που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι.

Ο Έντγκαρ έχει μείνει ελεύθερος από την Γκιμαράες κάτι που αποτελεί ένα θετικότατο στοιχείο στην προσπάθεια του τριφυλλιού να τον κάνει δικό του. Ο 25χρονος φορ αποτελούσε στόχο των πράσινων και το περσινό καλοκαίρι αλλά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που είχε θέσει η διοίκηση της Γκιμαράες αποτέλεσε ένα μεγάλο εμπόδιο για να προχωρήσει η απόκτησή του.

Την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον Ένγκαρ επιβεβαίωσε και ο συνεργάτης του μάνατζερ του, Κάρλος Λέιτε μιλώντας στην «Πράσινη».

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Εντγκαρ. Δεν γνωρίζω εάν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μιλήσει μαζί του ή με τον Κάρλος Λέιτε, αλλά ξέρω να σας πως ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για αυτόν», τόνισε ο Μπαρτολομέ Κούρσατς.

«Ακόμη δεν έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές αυτή την περίοδο. Όμως θεωρώ ότι δεν θα αργήσει η ημέρα που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Πέρα από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για αυτόν καθώς τα πήγε καλά στην Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο 15μερο να έχουμε τις εξελίξεις», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα