Κολιάδης: Ο Λίνεν με ήθελε στην ΑΕΚ

18:50 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις στο aek365 έκανε το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος από αύριο κιόλας θα βρίσκεται στα Σπάτα προκειμένου να πιάσει δουλειά. Ο Κολιάδης θα έχει τον ρόλο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουσιαστικά θα είναι ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ Λίνεν και παικτών.

Μάλιστα, όπως μας είπε, ο Γερμανός τεχνικός ήταν που ζήτησε από τη διοίκηση την πρόσληψή του,

καθώς θεωρεί πως θα βρει ένα στήριγμα και παράλληλα έναν άνθρωπο που θα είναι κοντά στους παίκτες και θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους. Αυτό που μας τόνισε ο Κολιάδης είναι πως πλέον πρέπει άπαντες να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι και να κοιτάξουν πως θα ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως περιθώρια για κουβέντες που αφορούν τα διοικητικά και τα οικονομικά δεν υπάρχουν, καθώς όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ δεν μπορεί να μιλάει για λεφτά, όσο η «Ένωση» βρίσκεται τελευταία.

«Ισχύει πως από αύριο κιόλας θα βρίσκομαι στα Σπάτα. Μίλησα με τον κύριο Λίνεν και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή και είπα το ναι, γιατί την πονάω την ΑΕΚ και θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Δεν είναι ώρα για λόγια. Τώρα χρειάζεται δουλειά από όλους μας. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Ξάνθη, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Και από εκεί και πέρα να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά από όλους τώρα», μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Εμένα ο ρόλος μου θα είναι δίπλα στον προπονητή και παράλληλα κοντά στους παίκτες. Θέλω να συζητάω με τους ποδοσφαιριστές καθημερινά και να νιώθουν πως έχουν ένα στήριγμα. Θα πρέπει και αυτοί να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πως θα πρέπει να δώσουν το 110% για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να αφήσουν λίγο στην άκρη τα επενδυτικά και τα οικονομικά και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό. Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ δεν γίνεται να μιλάει για λεφτά αυτή τη στιγμή, όσο η ομάδα είναι τελευταία».

Keywords
Τυχαία Θέματα