Κολιάδης στο aek365: Έπρεπε να γίνει αυτή η συζήτηση

15:43 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ σήμερα ειπώθηκαν πολλά. Πράγματα που έπρεπε να είχαν ειπωθεί εδώ και καιρό είναι αλήθεια. Και για τον Αλέξανδρο Κολιάδη, τον άνθρωπο που με τον ερχομό του στην Ενωση κατάφερε να γίνει «ένα» με τους παίκτες και να κρατήσει... όρθια τα αποδυτήρια ήταν μία κουβέντα που έπρεπε να γίνει. Ο Κολιάδης μιλάει στο aek365 και αναφέρεται επίσης στην παραίτησή

του. Μία παραίτηση που ισχύει και ξεκαθαρίζει ότι γίνεται για προσωπικούς λόγους αν και «θέλω τώρα να ηρεμήσω απ' όσα έγιναν σήμερα. Πρέπει να σκεφτώ τι θα είναι καλύτερο για την ομάδα». Λόγια που πιθανόν ν' αφήνουν ένα ενδεχόμενο ανοικτό να την ανακαλέσει, αφού πρώτα ζυγίσει τα δεδομένα και αποφασίσει ποιο θα είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Κολιάδης ήταν απόλυτος για όσα συζητήθηκαν σήμερα στα αποδυτήρια: «Επιτέλους έσπασε το... σπυρί. Ένα κακό σπυρί ήταν όλο αυτό που υπήρχε εδώ και καιρό και προσπαθούσαμε με κόπο να κάνουμε καλά με... αλοιφές. Τελικά ίσως αυτό που έγινε σήμερα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό», λέει ο Κολιάδης στο aek365 και προσθέτει, έντονα φορτισμένος:

«Είναι καλό που έγινε αυτή η συζήτηση. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Κάποιοι πρέπει να βάλουν μία τάξη σε αυτή την ομάδα. Ποιος θα τη βάλει δεν ξέρω. Δυστυχώς δεν ξέρω. Εγώ για προσωπικούς λόγους παραιτούμαι. Αυτό το πράγμα στην ΑΕΚ είναι στο... όριο. Όλοι στο πόστο τους πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Να είναι συνεπής και υπεύθυνος απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται. Την ΑΕΚ! Πρέπει να προσέχουμε ΟΛΟΙ τι λέμε και τι να κάνουμε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Επιτέλους πρέπει να μπει σε μία τάξη. Η συζήτηση ήταν πολύ θετική. Έπρεπε να γίνει. Είναι μία ομάδα ανδρών και πρέπει επιτέλους να γίνουμε... άνδρες όλοι. Δεν γίνεται από τη μία μέρα να γίνεις Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Αυτό είπα και στα παιδιά. Όλοι οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι στο ρόλο που έχουμε και να είμαστε επαγγελματίες...

Είμαι υπέρ σε μία τέτοια αντρίκια συζήτηση, όπως αυτή που έγινε σήμερα. Οι παίκτες έπρεπε να πουν αυτό που πιστεύουν και καλά έκαναν και τα είπαν! Έπρεπε να τα βγάλουν από μέσα τους, γιατί τα κρατούσαν καιρό. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει από εδώ και πέρα τις ευθύνες του. Αυτή η ομάδα είναι που καλείται να σώσει την ΑΕΚ! Αυτοί οι παίκτες. Είναι όλοι τους τρομερά παιδιά και παλεύουν για την ΑΕΚ. Γι' αυτό σεβασμό προς την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ. Απ' όλους...»

Επιπλέον ο Κολιάδης μίλησε και για το ματς με τον Πλατανιά, μιλώντας απόλυτα σωστά και ρεαλιστικά: «Ήταν μία ήττα... Μία ποδοσφαιρική ήττα, για μας. Δεν μας φταίει ούτε το κακό αγωνιστικό γήπεδο, ούτε ο διαιτητής, ούτε τα Σπάτα. Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Με τον Παναθηναϊκό θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε. Τέλος! Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Αυτό το ματς το χάσαμε γιατί δεν ήμασταν καλοί. Δεν τελείωσε τίποτα πρέπει να συνεχίσουμε. Να μάθουμε να κάνουμε αυτοκριτική όλοι μας. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Νομίζω είπα πολλά. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι τώρα και να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Ίσως η δική μου παραίτηση βοηθήσει θετικά. Θέλω να σκεφτώ όμως. Να ηρεμήσω κι εγώ», κατέληξε ο Κολιάδης στις δηλώσεις του στο aek365.

Keywords
Τυχαία Θέματα