«Κόλλησαν» στο μηδέν

19:20 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Βέροια και ΟΦΗ πρόσθεσαν από έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, με τις δύο ομάδες να χάνουν τις μεγαλύτερες τους ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε κυρίως

το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Βέροια ήταν στο 9' με το σουτ του Καλτσά να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 14' το σουτ του Γεωργιάδη. Η απάντηση του ΟΦΗ ήταν στο 24', όταν η κεφαλιά του Σαρ έφυγε άουτ, ενώ στο 35' η Βέροια απείλησε με τον Μορένο, αλλά από το σουτ του ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα. Η Βέροια είχε μια ακόμη κεφαλιά του Ορέστες στο 38' που έφυγε άουτ, ενώ στο 45' η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΟΦΗ. Ο Παπάζογλου πέρασε από δεξιά τον Λόπεζ, γύρισε την μπάλα στον Μπανούση, ο οποίος πλάσαρε με τον Μπάρμπα να διώχνει την τελευταία στιγμή.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν... λίγο χειρότερο από το πρώτο. Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να μην μπορούν να κάνουν μια σωστή επίθεση. Όταν αυτή... έγινε ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Λαμπρόπουλο, αφού πέρασε τον Λόπεζ, δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού κόντραρε στα σώματα. Οι αλλαγές από τους δύο πάγκους, ήρθαν αλλά δεν άλλαξαν και πολλά μέσα στο παιχνίδι. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο τέρμα, όμως ο Κουτσιανικούλης... «λύγισε» και έτσι το φινάλε έφερε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο, να είναι στους 27 αλλά να μπλέκουν για τα καλά μετά τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού με το ευρύ 4-0.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80' Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68' Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62' Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77' Ζαχαράκης), Βιτώρος (81' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα