«Κόλλησε» με την Ρίαν ο Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

13:30 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρία Σούγκντεν έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα SUN και την συμμετοχή της στο Big Brother αλλά έγινε ακόμα πιο γνωστή όταν αποκαλύφθηκε η σχέση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από τρία χρόνια.
Σύμφωνα με το γνωστό μοντέλο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε "κολλήσει" με την Ρίαν και αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα, εκείνος ξεκίνησε να φλερτάρει μέσω sms

την ξανθιά καλλονή. Τα μηνύματά του είχαν άσεμνους χαρακτηρισμούς, αφού εκείνη του απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έκανε να... παίξουν μαζί.
Το μοντέλο είπε "όχι" στον Ρονάλντο, ο οποίος συνέχισε να την παρενοχλήσει για αρκετούς μήνες και η Ρίαν, όπως αποκάλυψε περσι, χρειάστηκε να αλλάξει αρκετές φορές αριθμό στο κινητό της.
Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, και όπως ήταν φυσικό εξοργίστηκε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται πως όλα είναι σενάρια φαντασίας.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε περισσότερους από έναν λόγους για τους οποίους ο Ρονάλντο είχε φάει "κόλλημα" με το γνωστό μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα