Κολόνια με άρωμα... πίτσας!

14:53 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι υπεύθυνοι της "Pizza Hut" προχώρησαν στην δημιουργία ενός αρώματος με άρωμα... πίτσας, η παραγωγή του οποίου είναι περιορισμένη καθώς θα κυκλοφορήσουν μόλις 110 μπουκάλια.
Αφορμή για αυτή την κίνηση υπήρξε η ανταπόκριση που είχε το ερώτημα που έθεσε η "Pizza Hut" μέσα από το Fun Page με τους φίλους της να καλούνται να απαντήσουν στο εξής ερώτημα: " Σου αρέσει η μυρωδιά της «Pizza Hut» όταν μόλις έχεις ανοίξει το κουτί; Το ξέραμε! Αν αυτή η μυρωδιά γινόταν άρωμα, τι όνομα θα της έδινες;".
Οι πρώτοι 100 fan

που είχαν στείλει το σχόλιό τους τότε στο post θα κερδίσουν από μια τέτοια κολόνια και οι υπόλοιπες 10 πιθανόν να μοιραστούν σε κάποιους από τους υπαλλήλους της εταιρείας ή θα φυλαχτούν στα γραφεία της.
Η marketing director της "Pizza Hut", Beverly D' Cruz, έκανε το δικό της σχόλιο για το εν λόγω άρωμα: "Ήταν πολύ δύσκολο να αναπαράγουμε την μυρωδιά της πίτσας σε άρωμα και πρόσθεσε ότι για όσους δεν θέλουν να μυρίζουν σαν πίτσα, πραγματικά δεν ξέρω ούτε έναν που να ήθελε να μυρίζει σαν πίτσα, μπορούν να ψεκάσουν με το άρωμα το σπίτι τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα