Κολοβός: Παίζει μεγάλο ρόλο το πρώτο ματς

15:26 19/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 22 Ιουνίου η Εθνική Ελλάδας U-20 ρίχνεται στην μάχη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Τουρκία αντιμετωπίζοντας το Μεξικό με τον Δημήτρη Κολοβό να επισημαίνει πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της εθνικής ομάδας στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Αρχικά τόνισε: «Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και η πρώτη φορά που η Εθνική λαμβάνει μέρος. Πιστεύω πως

πρέπει να κοιτάξουμε το πρώτο ματς με το Μεξικό γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πώς θα ξεκινήσουμε για τη συνέχεια. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εύχομαι να μας δει ο κόσμος και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Κολοβός και στη συνέχεια μίλησε:
Για το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες που δεν έχει παίξει στο παρελθόν εναντίον τους: «Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε. Σίγουρα παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο το Μεξικό, η Παραγουάη και το Μάλι, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτά τα ματς».
Για το ρόστερ της ομάδας: «Σίγουρα θα βοηθήσει το γεγονός πως πρόκειται για παίκτες που έχουν παιχνίδια με τους συλλόγους τους. Είναι πολύ διαφορετικό το να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής γεμάτη χρονιά με την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα και πιστεύω πως θα βοηθήσει».
Για την ομοιογένεια της Εθνικής U-20: «Είμαστε 4-5 χρόνια μαζί και αυτό βοηθά σίγουρα πάρα πολύ. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να βρεθούμε μέσα από τις προπονήσεις».
Για το τι πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτήν την ηλικία: «Όλα πρέπει να τα βελτιώνουμε επειδή είμαστε σε μια ηλικία που όλα βελτιώνονται! Παίζει ρόλο και η προσωπικότητα. Πρέπει να βελτιώνεις όλα όσα σου λέει ένας προπονητής. Κάθε ένας ποδοσφαιριστής έχει και διαφορετικά στοιχεία που πρέπει να δουλέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα