«Κομμάτια μπετό κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας»

14:40 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ διαβεβαίωσε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει τοποθετηθεί νέος πυλώνας φωτισμού στο "Θ. Βαρδινογιάννης" για να γίνει κανονικά η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο οι ένοικοι της πολυκατοικίας η οποία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ζουν την δική τους αγωνία καθώς είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πεταχτούν έξω από τα διαμερίσματα τους.
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας cretalive.gr αναφέρει πως στην πολυκατοικία μένουν, μεταξύ άλλων, ένας

παραπληγικός άντρας και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού περιμένουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, να πάει στο σημείο για να διαπιστώσει και ο ίδιος το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Όμως, όπως υποστηρίζουν, μετά την επίσκεψη των τεχνικών από το γήπεδο, από την ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους.
Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες με δηλώσεις τους στο ΣΚΑΪ Κρήτης ανέφεραν πως ακόμα και σήμερα έπεσαν κομμάτια μπετό από αυτά που... κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς αν αναλάβουν οι ίδιοι τον καθαρισμό και προκληθεί κάποιο ατύχημα την ευθύνη θα την έχουν οι ίδιοι.
Επίσης προσθέτουν πως μόνο αν υπήρχαν θύματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε αυτεπάγγελτη δίωξη.

Ο ιδιοκτήτης ενός εκ των διαμερισμάτων, ο Νίκος Μπαγκαφουράκης, μιλώντας στον SENTRA FM 103.3 τόνισε: "Η οικογένειά μου, όλοι πανικοβληθήκαμε... Ήταν σαν να έπεφτε... ατομική βόμβα ή πενήντα... χειροβομβίδες. Ήταν όλοι μέσα στα σπίτια τους, πενταμελής οικογένεια στον έναν όροφο, ηλικιωμένο ζευγάρι στον άλλο και ζευγάρι με μωρό.... Έχει πέσει το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, από το άλλο κρέμονται τα μπετά. Στο ισόγειο έχει δημιουργηθεί κρατήρας. Έχουν ειδοποιήσει τους υπεύθυνους να έρθουν, σήμερα κάλεσα και την τεχνική υπηρεσία του γηπέδου και ήρθαν και ευτυχώς τοποθέτησαν προστατευτικά".
Για την στάση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε: "Πρώτο μέλημα τους είναι να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο και μετά εμείς. Τώρα απ ότι ψιθυρίζεται ρίχνουν το μπαλάκι για το ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες και θα πληρώσει. Από την πρώτη μέρα μίλησα με τον κ. Ξημέρη και μου είπε πως θα τακτοποιηθεί και χθες μίλησα και με τον κ. Πουλινάκη, μου είπε πως θα περάσει αλλά μάλλον δεν θα μπόρεσε. Ψάχνω εγώ να βρω τον κόσμο αντί να ψάχνουν αυτοί. Το ύψος της ζημιάς μας μαζί με το αυτοκίνητο φτάνει τις 20.000".
Παράλληλα επιβεβαίωσε πως κάθε Δευτέρα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λαϊκή αγορά και πρόσθεσε πως αν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας θα πάει στο γήπεδο για να υποστηρίξει τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα