Κωνσταντίνου: Οι παίκτες του ΠΑΟ δεν θα φοβηθούν τον κόσμο της ΑΕΚ

15:13 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες του οποίοι δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί όπως υποστήριξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού σημείωσε πως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό καθώς, όπως είπε, οι δυο ομάδες

θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους και σημείωσε πως δεν φοβάται κανέναν μεμονωμένο παίκτη της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, στην ιστοσελίδα sportdog.gr
- Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλησιάζει. Ποιο είναι το σχόλιό σας;
"Είναι ένα ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι και ό,τι προβλήματα κι αν έχουν αυτές οι δύο ομάδες, δεν παύουν να είναι δύο μεγάλα σωματεία. Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους για την κάθε μία. Για να μην μπλέξει η ΑΕΚ με τη βαθμολογία από τη μία και για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός από την άλλη. Γιατί το επόμενο ματς είναι θεωρητικά στα μέτρα του Παναθηναϊκού και αν έχει καλή ψυχολογικά μπορεί να το πάρει".
- Τα προβλήματα της ΑΕΚ μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τον Παναθηναϊκό;
"Σε τέτοιους είδους παιχνίδια τα εσωτερικά προβλήματα ξεπερνιούνται και στο γήπεδο οι παίκτες δίνουν τον πραγματικό τους εαυτό και καλύπτουν τα προβλήματα. Αν είναι νικηφόρο το ματς, όταν τελειώσει, παύουν να υπάρχουν προβλήματα. Αν δεν είναι νικηφόρο, διογκώνονται. Για αυτό οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για να μη συνεχιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν".
- Ένα παιδί του Παναθηναϊκού, ο Πετρόπουλος, θα βρεθεί εναντίον σας...
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και στον Παναθηναϊκό όταν αγωνιζόταν, προσπαθούσε. Κι όποτε έπαιξε ήταν καλός. Προσπαθεί πάντα, είναι νέο παιδί και πιστεύω σε αυτό το ματς θα θελήσει να δείξει αν πραγματικά έκανε να μείνει στον Παναθηναϊκό. Θα παίξει αυτό που μπορεί. Αυτά τα ματς είναι του ύψους ή του βάθους, μπορεί να γίνει ήρωας ένας ποδοσφαιριστής ή να εξαφανιστεί από το γήπεδο".
- Φοβάστε ότι μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης που θα κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό;
"Δεν φοβάμαι κανέναν ποδοσφαιριστή που να παίζει εναντίον του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ παίζει εναντίον του Παναθηναϊκού, όχι μόνος του ο Πετρόπουλος. Θα παίξουν σαν ομάδα, αλλά μεμονωμένα δεν φοβάμαι κανέναν που αγωνίζεται εναντίον του Παναθηναϊκού".
- Υπολογίζετε ότι η ΑΕΚ είναι τυπικά γηπεδούχος;
"Μπάλα δεν παίζει ο κόσμος, όσο κόσμο και να έχει η ΑΕΚ στο γήπεδο. Οι οπαδοί την βοηθάνε την ομάδα τους, αλλά βρίσκονται στην εξέδρα. Δεν νομίζω ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα φοβηθούν τον κόσμο της ΑΕΚ. Αντίστοιχα και οι παίκτες της ΑΕΚ γνωρίζουν πως θα παίξουν από μόνοι τους στον αγωνιστικό χώρο, όχι μαζί με τους οπαδούς. Εντάξει, είναι θεωρητικά γηπεδούχοι, αλλά επειδή το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, δεν επηρεάζουν τόσο πολύ οι θεατές".
- Παρακολουθείτε καθημερινά τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Μπορείτε να μας μιλήσετε για τα πλάνα του Φάμπρι;
"Και τώρα από την προπόνηση φεύγω, ακόμα ο προπονητής δεν έχει δείξει τις προθέσεις του. Αλλά όποιος και να παίξει, το κενό του Τοτσέ στην επίθεση είναι δεδομένο, όποιος κι αν παίξει στη θέση του για παράδειγμα. Θα υπερβάλλει εαυτό είτε αυτός είναι ο Φορναρόλι είτε ο Αποστολόπουλος. Μιλάμε ουσιαστικά για μία νέα προσθήκη στην 11άδα, κι αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Θετικό γιατί θα προσπαθήσει περισσότερο να αποδείξει πράγματα όποιος παίξει και αρνητικό γιατί δεν θα έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του".
- Για το θέμα της επιστροφής στη Λεωφόρο, υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο;
"Ανακοινώσιμο δεν υπάρχει κάτι, αλλά τα πράγματα πάνε καλά. Η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πέρασε και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βαδίζει ενωμένος. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ προχωράνε μαζί, για να επιστρέψει η ΠΑΕ στη Λεωφόρο και θα βγουν κερδισμένοι και οι δύο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει πολύ μεγάλες νίκες σε αυτό το γήπεδο, το οποίο θα αναβαθμιστεί, θα φτιαχτεί. Είναι το γήπεδο που χρειάζεται η ομάδα, μία καυτή έδρα, που μπορεί να είναι χρήσιμη και στα πλέι οφ. Νομίζω πως στη Λεωφόρο δεν θα έχουμε τόσα αρνητικά αποτελέσματα όσα στο είχαμε φέτος στο ΟΑΚΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα