Κόντε: Είμαστε το αουτσάιντερ

11:05 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Γιουβέντους μετά από πολλά χρόνια με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου και τον Αντόνιο Κόντε να υποστηρίζει πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ στα δυο παιχνίδια με τους Βαυαρούς.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα στο Μόναχο, ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από μια μακρά απουσία μας. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ

απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να πάρουμε την πρόκριση. Ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι με πολύ μεγάλη χαρά και δεν υπάρχουν όρια για εμάς στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα σε δυο πολύ μεγάλες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο".
Για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιούπ Χάινκες για την Γιουβέντους, ο Κόντε δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιούπ Χάινκες για τα πολύ καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό όταν ένας τέτοιος προπονητής λέει καλά πράγματα για σένα. Είναι παράδειγμα για όλους εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα