Κοντοές: «Θα είχα φύγει αν δεν ήταν ο Λίνεν»

09:37 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αποκάλυψη ότι θα είχε φύγει από την ΑΕΚ αν δεν ήταν ο Έβαλντ Λίνεν προχώρησε ο Γιάννης Κοντοές. Ο ακραίος αμυντικός μίλησε στους σπουδαστές του ΙΕΚ Δομή και αναφέρθηκε στην δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν την περίοδο της απομάκρυνσης του Βαγγέλη Βλάχου, που ακολουθήθηκε από την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου, η οποία είχε αποτυπωθεί ξεκάθαρα στις δηλώσεις-ξέσπασμα που είχε κάνει τότε στο aek365,

λίγα λεπτά μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση.
«Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της καριέρας μου. Ένιωσα πως δεν υπήρχε λόγος να βρίσκομαι άλλο στην ΑΕΚ. Αν δεν είχα κάνει ορισμένες συζητήσεις με τον κύριο Λίνεν, σας λέω ότι θα ήμουν ήδη παρελθόν από την ομάδα», αποκάλυψε ο Κοντοές, ο οποίος μίλησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Κατίδη και Πήδουλα: «Πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι πρέπει να δείχνουν περισσότερη ηρεμία. Πρέπει ο καθένας να σκέφτεται το καλό της ομάδας και όχι το εγώ του. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που έχει περάσει δύσκολα και πρέπει όλοι να του στεκόμαστε. Αλλά αυτά συμβαίνουν σε κάθε οικογένεια».
Τέλος, ρωτήθηκε για το εάν η ΑΕΚ μπορεί να μείνει στην Σούπερ Λιγκ: «Ναι, διότι πιστεύω στα παιδιά και στη θέλησή τους. Το επίπεδο της Super League το κάνει πιο εύκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα