Κόντρα κορυφής για Ντιακιτέ

15:04 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μομπιντό Ντιακιτέ αρνήθηκε την πρόταση της Λάτσιο για ανανέωση συμβολαίου με τον Κλαούντιο Λοτίτο να υποστηρίζει πως η Ίντερ έχει προσεγγίσει παράνομα τον 25χρονο στόπερ και έχει συμφωνήσει μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λάτσιο τόνισε σε δηλώσεις του: "Έχουν φτάσει στα αυτιά μου πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμφωνία του Ντιακιτέ με ομάδα του Βορρά. Με ομάδα του Μιλάνου, συγκεκριμένα, η οποία δεν είναι η Μίλαν. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο

θα απευθυνθώ στα αρμόδια όργανα, αφού θα πρόκειται για παράνομη πράξη. Κάποιοι λένε πως έχει ήδη υπογράψει με την Ίντερ. Αποδείξεις δεν έχω, αν όμως επιβεβαιωθεί στο μέλλον κάτι τέτοιο, θα πάμε στα δικαστήρια, τόσο τον παίκτη, όσο και την Ίντερ. Είμαι εξοργισμένος με τον τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να δράσουν. Αυτό θεωρείται κλοπή, για όσους δεν το ξέρουν".

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι: "Μόλις διάβασα τις δηλώσεις του Λοτίτο, έσπευσα να ξυπνήσω τους συνεργάτες μου, αφού ήταν περασμένα μεσάνυχτα, για να τους ρωτήσω για ποιον ποδοσφαιριστή πρόκειται. Δεν θυμόμουν ούτε το όνομα, ούτε είχα στο μυαλό μου το όνομα του παίκτη. Αυτά περί συμφωνίας είναι αστεία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρόεδρος της Λάτσιο επιμένει να λέει τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να νευριάσω. Ο Ντιακιτέ μπορεί να είναι καλός παίκτης, αλλά ουδέποτε μας απασχόλησε, ούτε και κάναμε κάποια προσέγγιση στον ίδιο ή τον μάνατζερ του. Ο Λοτίτο πρέπει να σταματήσει να μας κατηγορεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα