Κόντρα την Γιουβέντους

07:37 6/10/2013 - Πηγή: AEK365


316. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΤΣΕΛΣΙ 2, 1.50
384. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ Χ2, 3.75/5.00
388. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡ. - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 1, 1.70

Η Τσέλσι απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή και αν χάσει βαθμούς στη Νόργουιτς, είναι αρκετά πιθανό να μείνει ακόμα και 7 βαθμούς πίσω από την Αρσεναλ μόλις την 7η αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε απέναντι στην Στεάουα και έδειξε ξανά πολλά θετικά σημεία. Αν

παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί δεν θα έχει δυσκολία να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Νόργουιτς. "Γάτα" σε τέτοια παιχνίδια ο Μουρίνιο.

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει τα τρία τελευταία ματς που έδωσε με μόλις ένα γκολ διαφορά. Είχε τύχη, αλλά και εύνοια από τη διαιτησία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραχώρησε μεσοβδόμαδα ισοπαλία στη Γαλατασαράι. Φιλοξενεί τη Μίλαν σε ένα τεράστιο ντέρμπι. Οι "ροσονέρι" μετρούν δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της Γιουβέντους. Δεν είναι ιδιαίτερα ισχυροί φέτος, αλλά και μόνο λόγω αποδόσεων αξίζει να ποντάρουμε στην κόντρα.

Χωρίς νίκη για έξι σερί ματς πρωταθλήματος η Κοριτίμπα. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα όταν φιλοξενείται από την Ατλέτικο Παραναένσε, αφού έχει να την κερδίσει στην έδρα της από το 2000. Από τότε μετράει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μείνουν στις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι δεν σκοράρουν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα