Κόουλμαν: Μίκι Μάους το ελληνικό ποδόσφαιρο

12:45 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αρχές Νοεμβρίου και η Λάρισα έχει δώσει 17 φιλικά παιχνίδια και κανένα επίσημο αγώνα με τον Κρις Κόουλμαν να εμφανίζεται εξοργισμένος με αυτή την κατάσταση και να υποστηρίζει πως η κατάσταση μοιάζει με "Μίκι Μάους" δηλαδή με καρτούν, με κάτι που δεν μπορεί να είναι αληθινό και όμως είναι και για αυτό γελάνε στην Αγγλία όπως αποκάλυψε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Θεσσαλία Τηλεόραση", ο Κόουλμαν τόνισε για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους νομίζω πως αυτή είναι μια νέα

κατάσταση. Ειδικά όμως για εμένα που προέρχομαι από μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο και η Ομοσπονδία του, είναι πολύ οργανωμένο. Εκεί οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα, οι τιμωρίες για τους παραβάτες είναι άμεσες, όπως πρέπει να είναι. Είμαι ξαφνιασμένος για όλα αυτά, όχι γιατί δεν ανεβήκαμε ως ομάδα στην Super League, αλλά από την όλη κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ελληνική Ομοσπονδία και η Super League δημιούργησαν όλο αυτό το κακό γιατί άργησαν να αποφασίσουν. Είμαι πάρα πολύ οργισμένος, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσαμε όλοι στην ομάδα να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο ως προπονητής να χτίσεις, να προετοιμάσεις την ομάδα όταν δεν έχεις ένα στόχο. Ο στόχος ήταν και μετά δεν ήταν η Super League, ήταν και μετά δεν ήταν η Football League, δεν ξέραμε! Αυτό ήταν εξοργιστικό. Στην Αγγλία έχουμε μια έκφραση...Λέμε Μίκι Μάους... αυτό σημαίνει φαντασία, καρτούν, όχι κάτι αληθινό. Όταν μιλάω με κόσμο στην Αγγλία, με ρωτάνε πως πάει η σεζόν και τους λέω πως δεν υπάρχει σεζόν, ότι έχουμε δώσει 17 φιλικά παιχνίδια και γελάνε, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Είναι αστείο, δεν είναι σοβαρό.
Εμείς αυτούς τους τέσσερις μήνες μέσα στην ομάδα, τα κάναμε όλα σωστά. Οι παίκτες έδειξαν επαγγελματισμό, εντός και εκτός γηπέδων, αλλά η κατάσταση ήταν εκτός λογικής. Όχι μόνο για τους φίλους της ΑΕΛ, αλλά και για τους φίλους του ποδοσφαίρου γενικότερα, όταν βλέπουν αυτή την κατάσταση την βρίσκουν γελοία, το ίδιο και εγώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό, δεν μπορώ να το πισ»έψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα