Κωστένογλου: Το θέλουμε περισσότερο από τον ΠΑΟ

13:12 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να αφήσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα παρουσιαστεί δυνατή, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. εξηγώντας τους λόγους για τους

οποίους η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό:

"Ήταν αισιόδοξο το ότι η ομάδα στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερη απ' το πρώτο, γιατί σε μερικά παιχνίδια, πέρα απ' τα ματς με τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, στα υπόλοιπα αυτό δεν είχε συμβεί. Ήταν το πρώτο ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα, γιατί πραγματικά ο ΠΑΟΚ εκτός από μια φάση που έκανε στο 49ο λεπτό από εκεί και πέρα δε μας απείλησε, πέρα από ένα κόρνερ. Αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει στο β' ημίχρονο αυτή ήταν η ΑΕΚ. Δυστυχώς εμείς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε κάποιο γκολ κι όταν αυτό δεν έρχεται συμβαίνει το αναπάντεχο, γιατί στο γκολ του ΠΑΟΚ έγιναν πολλές αρνητικές συγκυρίες για να επιτευχθεί. Πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς", υποστήριξε ο Νίκος Κωστένογλου και συνέχισε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Τη δευτέρα έχουμε ένα πολύ καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να στοχεύσουμε στη νίκη κι αυτό θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο. Σίγουρα επιβάλλεται να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Όλα θα εξαρτηθούν από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν εμείς καταφέρουμε και πετύχουμε ισάριθμες νίκες θα δοθεί ένας άλλος τόνος στα πλέϊ οφ και θα υπάρξει αγωνία για το τι θα γίνει στη διάρκεια. Είναι καθοριστικά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια".

Στην τελευταία χρονικά ...συνάντηση των δύο ομάδων η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το Ολυμπιακό στάδιο. Ο Νίκος Κωστένογλου πάντως δε συμφωνεί ότι το ματς της Δευτέρας έχει σχέση με εκείνη την αναμέτρηση:

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι ένα ντέρμπι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Εμείς θέλουμε περισσότερο τη νίκη, από βαθμολογικής πλευράς ώστε να πλησιάσουμε τον ανταγωνιστή μας. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί και αισιοδοξώ ότι θα νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα