Κουμπαριά μέσω του χάντμπολ για Καφφάτο! (ΦΩΤΟ)

14:22 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για ακόμγίνεται μια φορά μια ιστορία της ΑΕΚ κατάφερε να αποδείξει πως η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας χάντμπολ και στους παίκτες είναι ισχυρή και άκρως οικογενειακή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καφφάτο, ο οποίος βάφτισε το παιδί ενός φιλάθλου της Ένωσης και συγκεκριμένα του Λευτέρη Χιώτη, μετά από πρόταση που έγινε από τον φανατικό οπαδό στον τερματοφύλακα της ομάδας.
Ο ίδιος ο Χιώτης, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και τόνισε: «Είναι ένα απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό. Ο Δημήτρης είναι ένας φοβερός αθλητής

και άνθρωπος. Φαντάσου ότι πιάσαμε την κουβέντα κατά την διάρκεια ενός αγώνα και έτσι γνωριστήκαμε. Μετά τον κάλεσα για διακοπές στα Χανιά και δέσαμε. Του ζήτησα να μου βαφτίσει το παιδί και δέχτηκε».
Όσο για την αγάπη του για την ΑΕΚ, ο Χιώτης υπογράμμισε: «Έχω κάνει μέχρι και τατουάζ για την ΑΕΚ, έχω πάρει διαρκείας και φέτος, ενώ όλη η οικογένεια μου, είναι ΑΕΚ. Οι παππούδες μου είναι πρόσφυγες. Χαρήκαμε πολλοί όλοι που μπήκε ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, ο Τίγρης μας. Θέλω να με αξιώσει ο Θεός να μπω στο γήπεδο στη Φιλαδέλφεια με το παιδί μου αγκαλιά σε δύο χρόνια. Όσο για τα χάντμπολ, όλα τα παιδιά έδειξαν τον χαρακτήρα και την ποιότητα τους, έπαιξαν απλήρωτα για πολύ καιρό, έκαναν υπομονή και στο τέλος δικαιώθηκαν». Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο παππούς του, που επίσης λέγεται Λευτέρης Χιώτης, ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου σε επίπεδο Α' Εθνικής κατά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα