Οδοστρωτήρας ο Ρονάλντο

15:01 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 31η αγωνιστική

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ έφυγε με διπλό από τον "λάκκο των λεόντων" επικρατώντας με 3-0 της Μπιλμπάο. Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο ενώ στο 42' είχε δοκάρι με τον Ντι Μαρία. Ο Ρονάλντο χτύπησε και πάλι στο 68'

δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του και επτά λεπτά μετά ο Ιγκουαΐν έγραψε το 0-3.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ραμάλιο (70'Ιραόλα), Εκίθα, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Άντερ Ερέρα, Μουνιαΐν (70'Μοράν), Σουσαέτα, Γιορέντε, Ιμπάι Γκομέθ (70'Τοκέρο).

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (60'Καγεχόν), Μπενζεμά (70'Ιγκουαΐν), Ρονάλντο (78'Μοράτα).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ρομαρέδα

Παρότι αγωνίστηκε με πάρα πολλές αλλαγές η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο Ρομαρέδα επικρατώντας με 3-0 της Σαραγόσα. Πρωταγωνιστής του ματς ο Τέγιο που πέτυχε δύο γκολ στο 39' και στο 52'. Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο στο 20ο λεπτό.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Σαπουνάρου, Λόοβενς, Άλβαρο, Παρέδες, Μόβιγια, Χοσέ Μάρι, Ρόδρι, Βίκτορ (46'Ορτί), Μοντάνιες, Πόστιγκα (64'Ροσίνα), Χοσέ Μάρι (46'Απόνιο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Αντριάνο (74'Αμπιντάλ), Μπαρτρά, Μοντόγια, Τσάβι (82'Σέρχι), Τιάγκο, Σονγκ, Τέγιο (85'Βίγια), Φάμπρεγας, Αλέξις Σάντσες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Ατλέτικο απέναντι στη Γρανάδα επικρατώντας με

5-0. Οι "ροχιμπλάνκος" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ντιέγκο Κόστα ενώ μετά από σειρά ευκαιριών ο Φαλκάο έκανε στο 27' το 2-0. Ο "Τίγκρε" χτύπησε και στο 47' πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Ατλέτικο ενώ δέκα λεπτά μετά ο Ραούλ Γκαρθία είχε δοκάρι. Στο 63' όμως ο μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο σημάδεψε σωστά και έκανε το 4-0. Επτά λεπτά ήρθε και πέμπτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φιλίπε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε (72'Ινσούε), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (71'Όλιβερ), Ροντρίγκες, Ντιέγκο Κόστα (68'Αντριάν), Φαλκάο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ (46'Χουάνμα Ορτίθ), Ντιακατέ, Μάινθ, Ανγκούλο, Τόριε, Μικέλ Ρίκο, Μπραζίμι, Νολίτο, Αράνδα (75'Ελ Αράμπι), Ιγκάλο (68'Μπουονανότε).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-2
Γήπεδο: Βαγιέκας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του Αγιρέτσε η Σοσιεδάδ πέρασε και από την έδρα της Βαγιεκάνο (2-0) και οδεύει ολοταχώς προς την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σοσιεδάδ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό μετά από βολέ του Μπράβο, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Λα Μπέγια, εκείνος έδωσε για τον Γκριέσμαν και ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή. Ο Αγιρέτσε ήταν αμαρκάριστος και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους. Η Ράγιο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 15' η Σοσιεδάδ έφτασε και σε 2ο γκολ, το οποίο ήταν παρόμοιο με το πρώτο. Ο Πριέτο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αγιρέτσε σαν σε προπόνηση πλάσαρε από κοντά τον Ρουμπέν. Η Ράγιο έχασε τεράστια ευκαιρία στο 41ο λεπτό, καθώς ο Πίτι έκανε το γύρισμα από αριστερά κι ο Λέο Μπαπτιστάο κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής.

Στο 69ο λεπτό ο Αγιρέτσε έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το χατ τρικ,

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Κασάδο, Φιγκέρας, Γκάλβες, Τίτο (16' Αρμπίγια), Φουέγο Τρασόρας (61' Ντελίμπασιτς), Ντομίνγκες, Πίτι, Λας (16' Χοσέ Κάρλος), Μπαπτιστάο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ,Μαρτίνεθ, Γκονζάλεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι (75' Ελουστόνδο), Μπεργάρα, Πριέτο (83' Ιφράν), Βέλα (77' Κάστρ), Γκριέσμαν, Αγιρέτσε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα