Κουνάει σεντόνι ο ΟΣΦΠ

08:49 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην 15η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες ενόψει της συνέχειας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες

που έχουν δηλωθεί στην UEFA και έτσι ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μανιάτη δεξί μπακ, τους Μανωλά και Σιόβα στόπερ και τον Χολέβα ή τον Μπονγκ αριστερό μπακ. Ο Εντινγκά και ο Σάμαρης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τους Κάμπελ και Σαβιόλα στα άκρα της επίθεσης και τον Φουστέρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο τον Μήτρογλου.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Μέγερι, Τσόρι, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Α. Παπαδόπουλος, Βάις και Γιαταμπαρέ.
Η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται στο Φάληρο με στόχο να δείξει από την αρχή πως είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου με τον Λοράν Μπλαν να παρατάσσει την εξής ενδεκάδα: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μενέζ, Καμαρά, Κομάν, Ντιν, Ντουσέζ, Ζαλέ, Λαβέτσι, Μενιάν, Ονζεντά, Ραμπιό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Άλεξ και Παστόρε.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα