«Κούρεμα» ή Α2

21:46 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια την περασμένη σεζόν να κερδίσει την άνοδο στην Α1 και όλα αυτά κινδυνεύουν να σκορπιστούν από την στιγμή που η οικονομική κατάσταση του τμήματος είναι σε άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, μετά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπήρξε κάποιο νεότερο, αλλά συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το τμήμα, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι και τα χρέη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην οριστεί καν έφορος, αφού η πιθανότητα της Α2 δεν απορρίπτεται. Τα χρέη είναι αρκετά και οι προσφυγές που εκκρεμούν

στο πρόσωπο της Ένωσης είναι αρκετές. Τα μέλη της νέας διοίκησης αποφάσισαν να ορίσουν μια επιτροπή, η οποία θα προσπαθήσει να τρέξει όλα τα θέματα που... καίνε την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουν να την σώσουν από το χείλος του γκρεμού. Aν όμως οι πιστωτές δεν δεχτούν κούρεμα στις οφειλές ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να καλύψει τα χρέη της τότε η παραμονή σε Ερασιτεχνική κατηγορία είναι αναπόφευκτη και βέβαια τότε όλοι όσοι λαμβάνειν δεν θα πάρουν φράγκο.
Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά και δεν βρεθεί επενδυτής η πτώση στην Α2 κατηγορία, εκ νέου δεν θα αποφευχθεί, αφού σε αυτό το επίπεδο η κατηγορία είναι ερασιτεχνική και τα χρέη θα... ξεχαστούν προσωρινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα