Κουστένης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος»

22:18 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το Περιστέρι άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Α1 κι ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε για τη νίκη: «Ήταν ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως στο πάθος, τη θέληση και τη διάθεση. Θα περιμέναμε από τον αντίπαλο κόουτς να μας συγχαρεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Προχωράμε».

Μία νίκη βέβαια δεν σημαίνει τίποτα, αφού το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος: «Από τις 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε τη δουλειά θα συνεχίσουμε στους

ίδιους ρυθμούς. Η Α1 είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Από Δευτέρα πάλι τα ίδια θα κάνουμε στην προπόνηση. Ο δρόμος μας είναι μακρύς».

Όσο για τον κόσμο ο Τζίμης Κουστένης τόνισε πως: «Θέλω επίσης να αναφερθώ στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός. Και οι Φενταγίν και το υπόλοιπο γήπεδο, όπου είχε πολλά παιδιά και γυναίκες. Δεν θυμάμαι ξανά στο παρελθόν ανάλογη συμπαράσταση σε πρεμιέρα. Είμαι Περιστεριώτης και πολλά χρόνια εδώ. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας και στο μέλλον».

Θορν: «Το ευχαριστηθήκαμε»


Ο πρωταγωνιστής των νικητών Ντουάιτ Θορν, που πέτυχε 26 πόντους τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα αλλά και για εμένα προσωπικά, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ευχαριστηθήκαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και τα καταφέραμε. Τα πήγαμε πολύ καλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα