Κρατά την τύχη στα χέρια της

09:20 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Τραπεζούντα, η Εθνική Νέων ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20 στην Τουρκία αντιμετωπίζοντας την Παραγουάη στις 18:00 το απόγευμα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την στείλει στην φάση των "16".
Μετά από δυο αγωνιστικές το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει 4 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκριθεί ακόμα και αν χάσει από την Παραγουάη. Σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, πάντως, στον όμιλό της Εθνικής, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και περιπτώσεις κληρώσεων στα πλασαρίσματα, αφού οι ομοιότητες ακόμα και μεταξύ των τερμάτων

θα είναι υπαρκτές. Υπενθυμίζεται πως από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δυο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.
Στην ελληνική ομάδα δεν θέλουν να μπλέξουν σε σενάρια και για αυτό θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Παραγουάη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Τσάνα, να έχει καταλήξει στην βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Μαρινάκης ή ο Κωνσταντινίδης, στόπερ οι Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος και αριστερό μπακ ο Σταφυλίδης. Ο Κουρμπέλης με τον Φουρλάνο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες θα παίξουν ο Κολοβός με τον Γιαννιώτα ενώ ο Μπουχαλάκης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Διαμαντάκο.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Διούδης, Γιαννακόπουλος, Μπάλλας, Πέλκας, Λυκογιάννης, Μπακασέτας, Ράνος, Κούρος και Γούτας.
Από την άλλη μεριά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παραγουάης, Βίκτορ Χένες αναμένεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Μορέα, Μαρέκο, Βαρέδες, Γκόμες, Αλόνσο, Μοντενέγκρο, Αλμιρόν, Ρόχας, Σαναμπρία, Κορέα, Ντομίνγκες. Στο πάγκο θα βρίσκονται οι Μπουγάδπο, Βέρα, Ραμίες, Λουσένα, Γκονσάλες, Χιμένες, Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Πέρες, Βιγιαμαγιόρ.


Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Ελλάδα 4 (2-1)
2. Παραγουάη 4 (2-1)
3. Μάλι 2 (1-1)
4. Μεξικό 0 (1-3)

Keywords
Τυχαία Θέματα