«Κρατάμε μόνο την εμφάνιση»

18:12 25/8/2014 - Πηγή: AEK365

Στους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε ο Θωμάς Ναζλίδης, αφού έμεινε εκτός δράσης για εννιά μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Πλατανιά απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είχε κάποιες καλές φάσεις για να πετύχει το γκολ που θα έδινε έστω έναν βαθμό στους Χανιώτες.

Αυτό δεν έγινε, οι Κρητικοί ηττήθηκαν και κρατάνε την εμφάνιση,

όπως δήλωσε ο Ναζλίδης στην κάμερα της Nova. «Μπήκαμε καλά στο ματς, ήμασταν καλύτεροι, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα δεχθήκαμε ένα ''εύκολο'' γκολ από τον Παπάζογλου.

Ο Ατρόμητος μετά είχε το πλεονέκτημα, πιέσαμε, κάναμε φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε και τελικά ηττήθηκαμε. Δυστυχώς κρατάμε μόνο την καλή εμφάνιση, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό και πρέπει να βρούμε την δύναμη για να δουλέψουμε για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαι υγιής και το περίμενα αυτό το ματς καιρό. Στο μυαλό μου είχα πότε θα επιστρέψω στα γήπεδα και πάλι και είμαι ευλογημένος. Ευχαριστώ τον Θεό που επέστρεψα μετά από εννιά μήνες», ήταν τα λόγια του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα