«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

12:35 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ανατόλια για την πρεμιέρα με του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών η Κάταλιν Κις μίλησε στο aek365.gr και τόνισε πως πλέον η ομάδα κοιτάει τα επόμενα παιχνίδια.

«Επιτέλους ξεκίνησε το Πρωτάθλημα. Εμείς καταφέραμε να μπούμε νικηφόρα στην διοργάνωση και αυτό είναι πολύ καλό . Ήταν το πρώτο μας ματς και σίγουρα δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, αφού οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Ωστόσο κρατάμε την καθαρή νίκη, και τους βαθμούς που μαζέψαμε και συνεχίζουμε», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όλες αυτές οι

διαβουλεύσεις με τους διαιτητές και την ΕΟΠΕ μας επηρέασαν ψυχολογικά, αφού είχαμε ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και αρκετό καιρό και περιμέναμε να αγωνιστούμε. Πλέον κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Στην συνέχεια η έμπειρη διαγώνια τόνισε για την διακοπή, λόγω του προολυμπιακού τουρνουά: «Σίγουρα για τα κορίτσια που θα βρεθούν στην Εθνική ομάδα δεν θα είναι άσχημα, ωστόσο εμείς θα πρέπει να μην επηρεαστούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Επειδή όμως έχουμε μπροστά μας και δύσκολα παιχνίδια μπορεί να μας κάνει ευνοήσει, αφού θα έχουμε τον χρόνο για ξεκούραση και δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα