ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ…

16:17 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα λατομείο, διαρκές έγκλημα -που ΠΟΤΕ δεν κλείνει- παρά τις δικαστικές αποφάσεις...

Συνεχίζει, κάτω από "μάτια ερμητικά κλειστά"

να ΚΡΥΦΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ( βάρδιες ενδοσυνεννόησης)καταξευτιλίζοντας επί δεκαετίες και δεκαετίες ένα διεφθαρμένο κράτος ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος!..

Νέα δικογραφία, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σχηματίζει το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της παράνομης λειτουργίας των λατομείων

Μαρκοπούλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», από την Εισαγγελία διετάχθη προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας ζητήθηκε από την αστυνομία να προχωρήσει σε κατάσχεση των σκαπτικών μηχανημάτων που βρίσκονται στο λατομείο, καθώς και να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΦΟΙ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ Α.Ε. που κατηγορείται για παράνομη λατόμευση.

Η προκαταρκτική διετάχθη στα μέσα Ιουνίου, στον απόηχο των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η απόφαση του εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη για πλημμέλημα αντί για κακούργημα σε βάρος των δέκα ατόμων που στις 30 Mαΐου είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω στον χώρο του λατομείου. Τότε, παρότι το Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος είχε σχηματίσει ογκώδη φάκελο με στοιχεία εις βάρος των 10 συλληφθέντων και της εταιρείας ΑΦΟΙ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ Α.Ε., ο εισαγγελέας είχε παραπέμψει την υπόθεση όχι στον ανακριτή αλλά στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο με τη σειρά του είχε δώσει μια πρώτη αναβολή για τις 12 Ιουνίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα