Κράξιμο Κάραχερ σε Ιτάνζ

15:13 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες στο Λίβερπουλ-Τσέλσι συζητιέται ακόμα στην Αγγλία με τον Τζέιμι Κάραχερ να θυμάται μια αντίστοιχη άσχημη συμπεριφορά ενός πρώην συμπαίκτη του, του Σαρζ Ιτάνζ, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο έμπειρος αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε: "Στο μνημόσυνο για τα θύματα του Χίλσμπορο το 2009, ο Σαρλς Ιτάνζ και ο Νταμιέν Πλεσί πιάστηκαν να

γελάνε. Ο Ιτάνζ ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και είχε απαίσια συμπεριφορά με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως από την Λίβερπουλ. Ο Πλεσί εθεωρείτο ένας υποσχόμενος ποδοσφαιριστής που τελικά έμεινε στην ομάδα".
Για την δαγκωνιά του Λουίς Σουάρες στον Ιβάνοβιτς, ο Κάραχερ υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του σημειώνοντας το εξής: "Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Σουάρες που έκανε κάτι που περιμένουμε από παιδάκια νηπιαγωγείου. Αλλά όλοι μιλούν σαν να πρέπει να διώξουμε το... μαύρο πρόβατο από την ομάδα, σαν ο Λουίς να είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που έχει υποπέσει σε παράπτωμα.
Το 2002 στο Χάιμπουρι μου είχαν πετάξει ένα νόμισμα και το είχα επιστρέψει στην εξέδρα. Ο Σούνες, αρχηγός της Λίβερπουλ το 1984, έσπασε το σαγόνι του Μοβίλα της Στεάουα στον ημιτελικό του Πρωταθλητριών, χτυπώντας τον εκτός φάσης. Ο Ρόμπι Φάουλερ πανηγύρισε ένα γκολ με την Έβερτον μιμούμενος χρήση κοκαΐνης, ο Γιάν Μέλμπι πήγε φυλακή το 1988 επειδή οδηγούσε μεθυσμένος. Ακόμα και ο Στίβεν Τζέραρντ δικάστηκε για επίθεση, αν και αθωώθηκε".
Ο Κάραχερ πρόσθεσε επίσης το εξής: "Δεν θυμάμαι να ζήτησε κανείς να φύγει ο Τόνι Άνταμς από την Άρσεναλ όταν μπήκε φυλακή επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, ούτε όταν ο Καντονά χτύπησε μεθυσμένο. Όλοι τους επέστρεψαν και κέρδισαν τίτλους με τις ομάδες τους. Αυτό που έκανε ο Λουίς Σουάρες ήταν λάθος αλλά δεν πρέπει να φύγει. Προσωπικά, προτιμώ κάποιος να με δαγκώσει παρά να μου τελειώσει την καριέρα με μια κλωτσιά. Από το να τον διώξουμε, καλύτερα να τον βοηθήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα