Κράξιμο ''πανθηρων'' σε Τσακιρη

16:22 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου δεν άφησαν αναπάντητη τη γραπτή δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη και αφού τον κάλεσαν να κάνει αυτοκριτική πριν κρίνει τους άλλους, ευχήθηκαν «το νέο έτος να ακούγονται περισσότερο οι πρωταγωνιστές παρά οι κομπάρσοι».


Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πανθήρων»

«Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους μας να ασχολούμαστε περισσότερο με την αυτοκριτική παρά με την κριτική. Ο Πανιώνιος έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις δικές μας διαφορές κι εφόσον όπως είπες χαίρεσαι

που είσαι περαστικός, μείνε στο ρόλο σου και σταμάτα να επιζητάς συνέχεια δημοσιότητα. Λάθη κάνουμε αλλά δε σε αφορούν.

Εμείς μένουμε εδώ, δεν παριστάνουμε τους αλάνθαστους και δε θα κρίνεις εσύ τι είναι σωστό και τι λάθος στο δικό μας χώρο. Ασχολήσου με τη δική σου αυτοκριτική να ασχοληθούμε κι εμείς με τη δική μας, μήπως και βρει επιτέλους ησυχία ο Σύλλογος! Από τη στιγμή που δεν προσφέρεις κάτι, προσπάθησε τουλάχιστον να προσφέρεις λίγη ησυχία...

Αναδημοσιεύουμε επίσης ένα σχόλιο που διαβάσαμε στο panionios-community, γιατί ίσως σου ξέφυγε και θέλεις να κάνεις κάποιο νέο status:

"Πράγματι, όποιος γενικότερα προσπαθεί να κάνει κάτι σε αυτή τη χώρα είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι τρώγεται... Ιστορικό χαρακτηριστικό της μ...ς που δέρνει αυτόν το λαό. Στον Πανιώνιο όμως γιατί ισχύει αυτό;

Ποιοι ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν κάτι καλό στην ομάδα και φαγώθηκαν;

Ο Μοσβεσιάν; Ο Ερμείδης; Ο Λουκάς; Ο Μπέος; Ο Τσολακάκης μήπως;

Ο Σταματελάτος που κάποτε αποδεδειγμένα έκανε καλό στην ομάδα, τον φάγατε εσείς οι διοικητικοί και οι "μεγαλομέτοχοι". Όχι ο κόσμος!!

Εσάς κε Τσακίρη, που όπως ισχυρίζεστε κάνατε καλό στην ομάδα, ποιος ακριβώς σας έφαγε ?

Μαζί σας κε Τσακίρη οι φίλαθλοι της ομάδας έκαναν την υπέρτατη υπέρβαση που δεν θα έκανε ούτε οπαδός του Φωστήρα, ούτε οπαδός του γαύρου αλλά ούτε και οπαδός καμιάς άλλης ομάδας στον πλανήτη!

Δέχτηκαν για πρόεδρο της ομάδας τους παλιό πρόεδρο μισητής αντίπαλης ομάδας, ο οποίος ήταν και δηλωμένος οπαδός της. Δεν υπάρχει κανένας τόσο μ...ς οπαδός στον πλανήτη που να δεχτεί κάτι τέτοιο στην ομάδα του. Φανταστείτε τι θα γινόταν πχ στον γαύρο, αν τους έφερναν τον Φιλιππίδη για πρόεδρο.... Εφόσον λοιπόν το σύνολο του κόσμου της ομάδας σας στήριξε ακόμα και σε αυτό, έχετε το θράσος να βγαίνετε και να μιλάτε γι' άχρηστους, αχάριστους κοκ.

Συγγνώμη, αλλά ο μεγαλύτερος άχρηστος που έχει περάσει ποτέ απο την ιστορία αυτής της ομάδας, είστε εσείς, κε Τσακίρη! Αποδεδειγμένα!!!

Είχατε τα πάντα με το μέρος σας και όμως καταφέρατε να τα γυρίσετε εναντίον σας! Διότι περί κατορθώματος πρόκειται....

Κανένας άλλος πρόεδρος δεν το ‘χει καταφέρει αυτό διότι κανένας δεν είχε τόσο μεγάλη απήχηση στους φιλάθλους της ομάδας.

Ακόμα και το Απήλιο που φτιάξατε, το όποιο πράγματι είναι έργο τεράστιας σημασίας για την ομάδα, δεν μπορέσατε να το εκμεταλλευτείτε αγωνιστικά. Μιλάμε για top αχρηστία!!!!

Επίσης, κανένας δεν σας έδιωξε απο το γήπεδο και απο τον Πανιώνιο! Μόνος σας φύγατε!!!!

Το προσπαθήσατε αρκετές φορές μετα τη φυγή Λίνεν και τελικά τα καταφέρατε όταν πήγατε να δώσετε την ομάδα σε "άγνωστους" επιχειρηματίες.

Το περιβόητο "θα πεθάνω για αυτούς" πράγματι δεν ισχύει απο μεριά σας και όλοι το έχουμε καταλάβει καιρό τώρα.

Δυστυχώς όμως παραβλέπετε ότι κάποιοι έχουν πεθάνει ήδη για σας και ότι η ομάδα πεθαίνει τώρα ,ως ένα μεγαλο βαθμό, εξαιτίας σας....

Αν μάλιστα είχε γίνει και αυτή η περιβόητη πώληση που επιδιώξατε, τότε πιθανότατα η ομάδα θα είχε πεθάνει ήδη.

Σε αυτή την περίπτωση, μέσα σε άλλα, τα σχόλια σας σε facebook ή twitter, θα ήταν μηδαμινής σημασίας....

Τέλος επειδή είμαστε large λαός, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές Γιορτές με Υγεία!"

Να προσθέσουμε τέλος κι εμείς στις ευχές, με το νέο έτος να ακούγονται περισσότερο οι πρωταγωνιστές παρά οι κομπάρσοι...»

Keywords
Τυχαία Θέματα