Κρέσπο: Θυμίζει κάτι από τα παλιά το Campionato

18:49 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην εφετινή μεταγραφική περίοδο τις καλύτερες μεταγραφές τις έχουν κάνει οι ιταλικές ομάδες υποστήριξε ο Ερνάν Κρέσπο ο οποίος σημείωσε πως το γεγονός αυτό είναι ευχάριστο σημάδι για το μέλλον καθώς, όπως είπε το ιταλικό πρωτάθλημα άρχισε να θυμίζει κάτι από τα παλιά καλά χρόνια του.
Στην διάρκεια της καριέρας του ο Αργεντινός παλαίμαχος επιθετικός διέπρεψε στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Μίλαν, Τζένοα.
Σε δηλώσεις του ο Ερνάν Κρέσπο τόνισε: "Τις καλύτερες μεταγραφές ως τώρα τις έχουν κάνει οι ιταλικές

ομάδες και είναι ένα ευχάριστο σημάδι για το μέλλον. Η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από τα υπέροχα παλιότερα χρόνια, όταν η Serie A ήταν στην κορυφή. Το βασικό πρόβλημα είναι ένα και έχει να κάνει με τα γήπεδα καθώς ουσιαστικά είναι τα ίδια με αυτά στα οποία ονειρευόμασταν όλοι να παίξουμε πριν 15-20 χρόνια. Η μόνη θετική εξαίρεση είναι το Juventus Stadium και θα πρέπει και οι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα".
Για την μεταγραφή του Κάρλος Τέβες στην Γιουβέντους, ο Κρέσπο δήλωσε: "Ο Κάρλος είναι ένας top player, ένας πρωταθλητής που μπορεί να κάνει την διαφορά και εκτός... συστήματος. Το θέμα είναι αν θα του το επιτρέψει αυτό ο Κόντε. Όπως και να έχει, είναι μια συναρπαστική πρόκληση και για τους δυο. Ο Κόντε θα του εξηγήσει πώς θα πρέπει να κινείται για να είναι αποτελεσματικός στο Campionato γιατί πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για τον επιθετικό σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει και να συνειδητοποιήσει ότι ο Καρλίτο έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά ακόμα και αν κινείται πιο ελεύθερα. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή πολύ πιο πλήρη και οργανωμένο σε σχέση με πριν λίγα χρόνια ενώ την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, πριν τέσσερις μήνες, τον είδα πθιο ώριμο από ποτέ".
Για την μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην Νάπολι, ο Κρέσπο τόνισε: "Για εμάς τους Αργεντινούς το Campionato είναι κάτι ξεχωριστό και νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Δεν μου προκαλεί, επομένως, έκπληξη το γεγονός ότι ο Ιγκουαΐν προτίμησε την Νάπολι από την Άρσεναλ. Ο Καβάνι πήγε σε μια Νάπολι που είχε σταθερότητα από τον τότε προπονητή της και ο Γκονζάλο πάει σε μια ομάδα που δούλεψε στο παρελθόν μόλις για έξι μήνες στην Ιταλία. Ο Ιγκουαΐν είναι εκτελεστής και μπορεί να βοηθήσει παίκτες όπως ο Χάμσικ, ο Ινσίνιε και ο Καγιεχόν για να σκοράρουν περισσότερο".
Ο Ερνάν Κρέσπο σχολίασε και τις προσπάθειες των ιταλικών ομάδων να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ σημειώνοντας πως "από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, η Γιουβέντους είναι η μόνη που δεν άλλαξε προπονητή και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα σε κάποιο σημείο της διοργάνωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα