«Κρίμα από το Θεό για την ΑΕΚ»

11:35 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη να δημιουργήσει η ΑΕΚ ένα γήπεδο, έστω και μικρό στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόνισε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τεχνικός του Θρασύβουλου και πρώην βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην Ένωση και στα προβλήματά της, όπως επίσης και για την πρόκριση της ομάδας του χθες επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για

την πρόκριση του Θρασύβουλου επί του Λεβαδειακού: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην ομάδα είναι πολλά και το Κύπελλο ήταν μια ανάσα για τα παιδιά. Έχουμε ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας από το παρελθόν και για αυτόν τον λόγο πήγαμε για να βοηθήσουμε. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, και εμείς προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε. Δεν έχουμε ξένους παίκτες. Ξεκινήσαμε δύσκολα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε προετοιμασία και προσπαθούσαμε σιγά-σιγά να βρούμε παίκτες. Το να βρεις Έλληνες παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις είναι πολύ δύσκολο. Τώρα έχουμε χρόνο και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε καλύτερα την ομάδα».

Για το Κύπελλο: «Πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις με αποκλεισμούς ομάδων Σούπερ Λίγκας. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά. Μας υποτιμούν. Βέβαια, ο Λεβαδειακός έχει προβλήματα αγωνιστικά πολλά. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας και μας εξήγησαν το μεγάλο πρόβλημα. Έχουν λίγους παίκτες και πολλά παιχνίδια».

Για την ΑΕΚ: «Το μυαλό μου είναι πάντα εκεί. Πρώτα από όλα είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ. Έχει πραγματικά μεγάλο πρόβλημα η ΑΕΚ. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτό γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Βλέπω την ΑΕΚ επιχειρηματικά. Είναι λογικό όμως στους καιρούς αυτούς. Εύχομαι να το ξεπεράσει. Είναι κρίμα από το Θεό αυτό για την ΑΕΚ. Πρέπει να φτιάξουμε το γήπεδο. Ας πάνε στην Φιλαδέλφεια και ας είναι ένα γήπεδο με λιγότερες θέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα