Κρίνεται η 3η θέση

19:42 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ενόψει του πρώτου τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών Α1, που πρόκειται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 23/6, μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας οι προπονητές των δύο πρωταγωνιστριών ομάδων.

Ο Στέφανος Λέανδρος, προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Τρίτωνα Αμαρουσίου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Η ομάδα βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση. Τα κορίτσια έρχονται από εξετάσεις και δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά προσπαθούν να επανέλθουν. Στόχος

μας είναι η 3η θέση, οπότε δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος γιʼ αυτό. Η ομάδα έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέχρι τώρα».

Με τη σειρά του ο προπονητής του Ηρακλή, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του:

«Στόχος μας εξʼ αρχής ήταν να μπούμε στην 4άδα που οδηγεί στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Δεν μας ενδιέφερε η πρώτη και η δεύτερη θέση. Όπως και στα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, έτσι και τώρα θα κατέβουμε με την ομάδα των Νεανίδων. Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν μία μίνι προετοιμασία για το Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουλίου. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία την οποία πρόκειται να εκμεταλλευτούμε, ώστε να βρούμε νέες παίκτριες για την Α1 τη φετινή σεζόν. Τέλος, όσον αφορά τις μεγάλες παίκτριες, έχουν όλες υπογράψει ώστε να συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, στις οποίες θα λάβουμε μέρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα