Κρίνεται το μέλλον της ΑΕΚ

10:11 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για το... game over του Σταύρου Αδαμίδη γράφει το GOAL. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του τονίζει: "Ο χρονικός ορίζοντας των 45 ημερών που είχε θέσει ο Σταύρος Αδαμίδης μέχρι να διενεργηθεί ο οικονομικός έλεγχος από τον επενδυτή που φέρεται να εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος εκπνέει σήμερα, με το απόλυτο σκοτάδι ωστόσο να εξακολουθεί να καλύπτει τον «κιτρινόμαυρο» ουρανό.

Η λύση που θεωρητικά αναζητά εδώ και αρκετούς

μήνες ο 37χρονος δικηγόρος για να βγάλει την ΑΕΚ από το μετοχικό και οικονομικό αδιέξοδο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να μην αφήνουν περιθώρια για ευοίωνες προβλέψεις.
Μάλιστα, ο ούτως ή άλλως υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ αρχίζει ήδη να διαρρέει πως σε περίπτωση που το βράδυ της Τετάρτης το αποτέλεσμα της Τούμπας δεν είναι θετικό, θα παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα, καθώς τα χέρια του πλέον είναι δεμένα και δεν μπορεί ούτε καν να σκεφτεί έναν τρόπο σωτηρίας της ομάδας.

Αλλωστε, πλέον βλέπει και για πρώτη φορά απέναντί του τον οργανωμένο κόσμο της Ενωσης, που για αρκετό διάστημα προτιμούσε να επιλέξει τον δρόμο της σιωπής και της ανοχής. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως με το πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο και έφερε την υπογραφή της Original (Αδαμίδη, το νου σου, ο χρόνος σου τελειώνει) έγινε ξεκάθαρο πως το καμπανάκι για τον... χρόνο που απομένει στον Αδαμίδη έχει ήδη χτυπήσει!

Ανεξάρτητα πάντως από την παραμονή ή όχι του Αδαμίδη στην προεδρία το ζητούμενο είναι πώς θα απεγκλωβιστεί η ΑΕΚ, με την ανησυχία να έχει φτάσει στο ζενίθ.

Και αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες στα πιθανά σενάρια... σωτηρίας, πέρα από τη λύση Ξενιάδη και του όποιου Ξενιάδη, των... φωτορεπόρτερ, του Πρωτοδικείου ή της διάλυσης μέσα από τη διαδικασία πτώχευσης και πτώσης στη Δ' Εθνική, κυκλοφορούν σκέψεις για υποβιβασμό της Ενωσης στη Δ Εθνική με τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη Β' έχοντας εξαγοράσει το ΑΦΜ του Θρασύβουλου ή κάποιας άλλης ομάδας της κατηγορίας. Σενάριο που προκαλεί εφιάλτες μόνο στη σκέψη του, με την αγωνία για τις εξελίξεις να χτυπάει κόκκινο...".

SPORTDAY

Για τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν στην ΑΕΚ γράφει η SPORTDAY. Συγκεκριμένα, λόγος γίνεται για τη χθεσινή ομιλία του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να μην προβάλλουν τα προβλήματα ως δικαιολογία στα αρνητικά αποτελέσματα, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι σε κάποιους παίκτες δεν "χτύπησαν" καλά αυτά τα λόγια. Στα διοικητικά η εφημερίδα τονίζει: "Από τη διοίκηση διαρρέεται πως οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται και εκφράζεται αισιοδοξία για την έκβασή τους. Ωστόσο παίκτες και οπαδοί έχουν κουραστεί από τις διαρροές και περιμένουν λύσεις, αποδείξεις και ονόματα. Η προθεσμία 45 ημερών που είχε δοθεί στις 2 Δεκεμβρίου στον επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος εκπνέει σήμερα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από αυτό το μέτωπο, αλλά ούτε και από τις επαφές με ένα αραβικό fund και μία πετρελαϊκή εταιρεία.

Τα χρήματα που θα μπουν την τρέχ

Keywords
Τυχαία Θέματα