Κρίνεται του Φωτάκη

18:22 18/2/2013 - Πηγή: AEK365


Πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, αλλά και παθητικής αποθεραπείας με μασάζ και σάουνα ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Πέρα από φυσιολογικές επιβαρύνσεις, λόγω του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ κανείς ποδοσφαιριστής δεν παραπονέθηκε στο ιατρικό τιμ για τραυματισμό. Ο Καμαρά δέχτηκε μεν χτύπημα στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Επίσης οι Ρομπερ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, που παραπονέθηκαν στη διάρκεια του αγώνα για ενοχλήσεις, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα.

Θεραπεία ο Φωτάκης
Ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και θα συνεχίσει έτσι μέχρι την Τετάρτη όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε προληπτικά πιο χαλαρό πρόγραμμα, λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιαδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Με άδεια ο Έττο
Λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Έττο έπρεπε να βρεθεί στην Ισπανία για 2 μέρες και εξασφάλισε άδεια από τον Γιώργο Δώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα