Κρίνεται του Σουνίγκα

20:33 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού άσου συναντήθηκε για ακόμα μία φορά με τους ανθρώπους των Ναπολιτάνων για να ξεκαθαρίσει το αν ο πελάτης του θα υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο, όμως ούτε και σε αυτή τη συνάντηση βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τους «παρτενοπέι» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και όπως είναι γνωστό από... κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις η Γιουβέντους (υπάρχει και η Ίντερ, αλλά το ενδιαφέρον δεν είναι τόσο έντονο πλέον).
Στη Νάπολι ισχυρίζονται

πως αν ο παίκτης δεν υπογράψει τελικά μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε η αποχώρησή του από την ομάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ακόμα και αν αυτή γίνει με προορισμό την ομάδα του Τορίνο. Κανείς από το σύλλογο δεν θέλει να χαθεί ο ποδοσφαιριστής ως ελεύθερος μετά το τέλος της νέας περιόδου...
Οι πρωταθλητές Ιταλίας παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι να κάνουν κινήσεις αν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς, η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα