Κρόος: Πιστεύουμε στην ομάδα μας

19:12 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις βαθμούς μακριά από τη Ντόρτμουντ και την κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φιλοξενείται από τους «κιτρινόμαυρους» στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ», με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο μέσος των Βαυαρών, Τόνι Κρόος, μιλώντας για τη «μάχη» τίτλου, χαρακτήρισε την ομάδα του καλύτερη από τους πρωταθλητές.
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και προβολή από τα ΜΜΕ για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Για μας

μετρά ότι βρισκόμαστε σε φοβερή κατάσταση και ότι έχουμε ένα εξαιρετικό σερί νικών. Πάμε στο Ντόρτμουντ με καλή ψυχολογία και είμαστε σε καλή φόρμα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Είμαστε επιφυλακτικοί αφού ξέρουμε πως οι αντίπαλοί μας είναι εξαιρετικοί. Εμείς όπως διαθέτουμε λίγη περισσότερη ποιότητα και περιμένω αυτό το γεγονός να παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα. Δεν θέλουμε να χάσουμε σε καμία περίπτωση. Γνωρίζουμε τη σημασία του παιχνιδιού και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα