Κρουλ: Βοήθησαν οι μεταγραφές

17:38 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αλλαγή της ψυχολογίας μετά την υπογραφή των Ντεμπισί, Μουσά Σισοκό και Γιοάν Γκουφράν στάθηκε ο Τιμ Κρουλ, εν όψει του αποψινού παιχνιδιού κόντρα στη Μέταλιστ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και των αγώνων που έπονται.
«Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα μας δίνουν ώθηση και πολλή αυτοπεποίθηση»είπε αρχικά ο Κρουλ και πρόσθεσε: «Ήταν φανταστικοί. Συνήθως,

όταν ένας παίκτης πάει σε μια νέα ομάδα, θέλει χρόνο προσαρμογής, αλλά αυτοί μπήκαν στο κλίμα από την πρώτη τους μέρα».
Ωστόσο, οι Ντεμπισί και Γκουφράν δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον Άλαν Πάρντιου για το παιχνίδι κόντρα στους Ουκρανούς, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Τέλος ο Κρουλ, ανέφερε ότι γνωρίζει αρκετά για το γήπεδο αφού έχει αγωνιστεί εκεί με την εθνική Ολλανδίας, αλλά ταυτόχρονα πως δεν ήξερε πολλά για τους παίκτες της Μέταλιστ, λέγοντας: «Αν και θα ακουστεί αρκετά αστείο, ξέρω πολλά πράγματα για το γήπεδο γιατί παίξαμε όλα τα παιχνίδια μας για το Euro εκεί. Φυσικά, είχαμε και μια συνάντηση όλη η ομάδα και μάθαμε τα πάντα για τους αντιπάλους μας, αλλά για να είμαι ειλικρινής πριν δεν ήξερα πάρα πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα