Κύμα αποχωρήσεων στα Γιαννιτσά

17:59 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ της Αναγέννησης Γιαννιτσών, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που με τις εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων, ενώ τα οικονομικά του συλλόγου δεν του επιτρέπουν να τους κρατήσει.
Η αρχή έγινε με τον Φάμπιο, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο, ενώ άμεσα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και με τον Ιορδανίδη, ο οποίος έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Στεφανίδης, ο οποίος

βρέθηκε με το ένα πόδι στην Κέρκυρα, όμως μπήκε σαν σφήνα ομάδα από την Κύπρο, με τους Φαίακες να κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους.
Τέλος, ο Φελίπε έχει ζητήσει αρκετές φορές από την ομάδα και τον πρόεδρο να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία. Παρόλα αυτά η ΠΑΕ δεν δέχεται να λύσει το συμβόλαιό του, καθώς τον θεωρούν πολύ χρήσιμο, ενώ υπάρχει και η πρόταση από τον Ηρακλή Ψαχνών που δίνει ακόμα ένα κίνητρο να τον κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται, ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνουν, καθώς ναι μεν ικανοποίησαν αλλά δεν... θάμπωσαν και με την απόδοσή τους. Έτσι, θα γίνει μία προσπάθεια να βρεθεί κάτι καλύτερο και αν αυτή αποτύχει τότε γίνει πρόταση στους δύο νεαρούς που δοκιμάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα