Κυνηγάει ρεκόρ καριέρας ο Ντακόλ

16:26 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ενας από τους ποδοσφαιριστές και δη ξένους της ΑΕΚ που έχουν λάβει υψηλό βαθμό στα ως τώρα «διαγωνίσματα» είναι ο Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο «σημαιοφόρος» της Ενωσης έχει αριστεύσει στα τεστ που αφορούν την προαγωγή στην... επόμενη τάξη (στη Β' Εθνική), έχοντας φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με δέκα γκολ.

Δίχως αμφιβολία, είναι από τους λίγους «κιτρινόμαυρους» ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος

στο ρόστερ της νέας περιόδου, με βάση την παρουσία του στο γήπεδο και με την προσφορά του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στη φετινή χρονιά «καταγράφονται τα πάντα», όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Τραϊανός Δέλλας, φωτογραφίζοντας αξιολόγηση του υλικού μέσα από τα παιχνίδια πριν από τις αποφάσεις στο τέλος της σεζόν.

Αξιο αναφοράς είναι το ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός κυνηγά ένα προσωπικό ρεκόρ μέχρι τη δύση του 2013. Χρειάζεται τέσσερα γκολ για να ξεπεράσει το παραγωγικότερο έτος της καριέρας του, που ήταν το 2012, όταν με τη φανέλα του Θρασύβουλου και της Καλλιθέας πανηγύρισε συνολικά 23 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Το τρέχον ημερολογιακό έτος έχει πετύχει 20 γκολ και αν ήταν απόλυτα εύστοχος στα πέναλτι, θα το είχε ισοφαρίσει (έχει σκοράρει στα 3 από τα 6 πέναλτι τα οποία έχει εκτελέσει). Συνεπώς, στα τρία ματς που απομένουν και συγκεκριμένα σε αυτά του Κυπέλλου με Αστέρα Βάρης (εφόσον τον αποκλείσει στον αυριανό τελικό), με τον νικητή του αγώνα Διγενής Λακκώματος - Αγροτικός Αστέρας (στην προημιτελική φάση) και με την Κηφισιά στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πετύχει τέσσερα γκολ.

ΠΗΓΗ:Goal

Keywords
Τυχαία Θέματα