Κυβερνητική έρευνα επειδή το Αζερμπαϊτζαντ δεν ψήφισε τη Ρωσία στη Eurovision!

23:03 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε... διπλωματικό ζήτημα εκτυλίχθηκε η Eurovision για το Αζερμπαιτζάν, καθώς ο πρόεδρος της χώρας, lham Aliyev, διέταξε έρευνα ώστε να δοθεί απάντηση στο γιατί η χώρα του δεν ψήφισε τη Ρωσία στη διοργάνωση.

Η Ρωσία έδωσε στο Αζερμπαϊτζαν το 12άρι της, ενώ η ίδια πήρε από αυτή ένα μεγαλοπρεπέστατο... μηδενικό, κάτι που προβλημάτισε τον

πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάντ. Σύμφωνα με το BBC, ο κρατικός σταθμός μετέδωσε ότι μπορεί να υπήρξαν παραβιάσεις ψήφου, κάτι που έκανε, σύμφωνα με τον πρέσβη της χώρας στη Ρωσία, τον πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν να διατάξει έρευνα. Η Ρωσία θα έπρεπε να είχε πάρει 10 βαθμούς από το Αζερμπαϊτζαν, σύμφωνα με τα SMS των τηλεθεατών.

«Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτό το περιστατικό, που πιθανώς πυροδοτήθηκε από ορισμένες ομάδες συμφερόντων, δεν θα ρίξει σκιές πάνω από τις αδελφικές σχέσεις της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν», είπε χωρίς να επεκταθεί και ο Camil Guliyev, επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009, η αστυνομία είχε επισκεφτεί τα σπίτια όσων είχαν ψηφίσει στη Eurovision την Αρμενία κατηγορώντας τους ότι δεν είναι πατριώτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα