Λάμπαρντ: Πολύ δύσκολο να μείνω στην Τσέλσι

15:52 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 11 χρόνια, ο Φρανκ Λάμπαρντ υπογράμμισε πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Τσέλσι και την νέα σεζόν ακόμα και αν επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Το συμβόλαιο του Άγγλου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι, η Τσέλσι δεν έχει κάνει κίνηση για ανανέωση και ο Λάμπαρντ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SUN

τόνισε: "Πάντα έλεγα πως επιθυμία μου ήταν να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι. Αυτό, όμως, μου φαίνεται πολύ δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμα και αν ερχόταν στην Τσέλσι ο Μουρίνιο, θα ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνω. Βλέπω το μέλλον μου μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ".
Για τις φήμες που υπάρχουν σύμφωνα με τις οποίες ο Μουρίνιο ζήτησε την παραμονή του στην Τσέλσι, ο Λάμπαρντ απαντά: " Πρώτα - πρώτα ο Μουρίνιο δεν είναι ακόμα προπονητής της Τσέλσι, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, όσα ακούγονται δεν είναι παρά φήμες και εικασίες των μέσων ενημέρωσης. Αλλά ακόμα και αν ο Ζοσέ ερχόταν στην Τσέλσι, δεν θα μπορούσε να με πείσει να παραμείνω. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα