Λάμπαρντ: Τίποτα δεν κρατά για πάντα

11:02 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η πολιτική της Τσέλσι είναι να προτείνει μονοετείς ανανεώσεις συμβολαίου σε παίκτες άνω των 30 ετών με τον Φρανκ Λάμπαρντ να μην το δέχεται και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου στο τέλος της σεζόν υπογραμμίζοντας με νόημα πως τίποτα δεν κρατά για πάντα.
Από την Ιαπωνία στην οποία βρίσκεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Τσέλσι τόνισε: "Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Αισθάνομαι πως έχω ακόμα δυο ή τρία χρόνια

σε υψηλό επίπεδο. Το μπαλάκι είναι στα χέρια της Τσέλσι. Ως τώρα τίποτα δεν έχει ειπωθεί και τίποτα δεν έχει σχεδιαστεί. Δεν υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση ενός ή δυο χρόνων. Παρόλο που θέλω να κρατήσει για πάντα, θα πρέπει να ξέρεις τα δεδομένα. Εγώ θέλω να παίζω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Ό,τι και αν συμβεί, πέρασα πολύ καλά στην Τσέλσι. Αισθάνομαι πως είχα μια καλή χρονιά από τον Φεβρουάριο και μετά και πως έπαιξα σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Αγγλίας. Όχι μόνο εγώ. Φυσικά τον σημαντικότερο ρόλο είχε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ήμασταν οι παίκτες που είχε αφήσει στο περιθώριο ο Βίλας Μπόας και όταν επιστρέψαμε κάναμε την διαφορά. Είμαι αποφασισμένος να παίξω μερικά χρόνια ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα