Λάμπερτ: «Βελτίωση στην έδρα μας»

20:19 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Άστον Βίλα ήταν μία από τις ομάδες που στηριζόταν στην «δύναμη» της έδρας της. Μέχρι φέτος όμως... Τα πράγματα έχουν αλλάξει και η ομάδα του Λάμπερτ βγάζει τρανταχτές αδυναμίες στο «σπίτι της».

Αυτό όπως είπε και ο ίδιος ο τεχνικός της Βίλα, πρέπει να αλλάξει άμεσα. «Πρέπει να νικάς στην έδρα σου. Πρέπει να έχει δύναμη στο γήπεδό σου, αλλά εμείς φέτος το κάνουμε ανάποδα... Πάμε δηλαδή καλύτερα στα εκτός έδρας ματς. Δεν ξέρω γιατί, είναι περίεργο», είπε αρχικά ο Λάμπερτ και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ότι εκτός παίζουμε αλλιώς. Εμείς πάμε για τη νίκη

σε κάθε παιχνίδι και αυτό δεν θα αλλάξει. Έχουμε τόσους πολλούς οπαδούς που έρχονται να μας δουν, δεν μπορούμε να μην αποδίδουμε καλά και να κλεινόμαστε πίσω. Μερικές φορές απέναντι σε καλύτερες ομάδες, πρέπει να προσαρμόζεσαι αλλά όχι να μένει πίσω και να περιμένεις».

Η συνέχεια είναι δύσκολη για την Άστον Βίλα και ο Πολ Λάμπερτ γνωρίζει ότι πρέπει να αλλάξει πρόσωπο στα εντός. «Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Είναι ο νόμος των πιθανοτήτων».

Τέλος, ο τεχνικός της Βίλα, έπλεξε το εγκώμιο του Μπραντ Γκουζάν που κατέβασε «ρολά» στο ματς με τη Νόριτς και κράτησε ανέπαφη την εστία του μετά από 26 ματς. «Ήταν εκπληκτικός και είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα στην ομάδα σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα