Λαμπρόπουλος: Κρατάμε τους τρεις βαθμούς

23:12 27/8/2012 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο του στην Superleague έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που συνδυάστηκε και με το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους απέναντι στον Άρη. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε μετά το παιχνίδι:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, Παίξαμε σαν να βρισκόμασταν σε τελικό. Θέλαμε νικηφόρα πρεμιέρα. Το υποσχεθήκαμε στον προπονητή, διοίκηση και κόσμο. Έστω και με εννέα παίκτες από δικά μας λάθη, διατηρήσαμε τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία», είπε αρχικά για να αναφερθεί

και στο δικό του τέρμα

«Χαίρομαι που πέτυχα το γκολ. Αυτό έκρινε και το ματς. Χαίρομαι που είμαι στον Πανιώνιο. Θα δώσω τα πάντα. Παρορμητικά έκανα το λάθος στη φάση της αποβολής μου που ήταν αυστηρή».

Για το ότι αγωνίστηκαν μόνο Έλληνες είπε: «Για εμάς τους Έλληνες αυτή η οικονομική κατάσταση είναι η έναρξη για να κάνουμε μία καριέρα που μπορούμε. Κατά διαστήματα παίξαμε καλή μπάλα. Από εκεί και πέρα, η κάθε διοίκηση πρέπει να πράξει ανάλογα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με ενθουσιασμό. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Μείναμε με εννέα παίκτες και έπρεπε να υποχωρήσουμε. Κρατάμε τη νίκη. Ο προπονητής μας έδειξε την εμπιστοσύνη του πριν από το παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα