Λαγός: Έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά

09:08 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-1 από τη Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο για τους ομίλους του Europa League, με τον Τάσο Λαγό να υποστηρίζει πως η ομάδα φοβήθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον αντίπαλο και έπρεπε να αντιμετωπίσει διαφορετικά το παιχνίδι.
Σε δηλώσεις του ο μέσος του Παναθηναϊκού,

Τάσος Λαγός, τόνισε: "Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Τακτικά σταθήκαμε καλά, δεν ρισκάραμε από την αρχή γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να σε... σκοτώσει. Καμιά φορά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Κάποιες λεπτομέρειες όμως, όπως τα χρονικά σημεία που δεχτήκαμε τα γκολ, έκριναν το ματς. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 0-2, είχαμε ευκαιρίες ακόμα και να ισοφαρίσουμε. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, όπως θα παλέψουμε όλα τα ματς.
Κανείς δεν θέλει να μένουμε πίσω στο σκορ, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ίσως φοβηθήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε, τον αντίπαλο πρέπει απλά να τον σέβεσαι. Η Ντιναμό είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και κατάφεραν να διαχειριστούν καλά το παιχνίδι".
Από τη μεριά του ο Θανάσης Ντίνας υπογράμμισε την ανάγκη για νίκη στη Πορτογαλία κόντρα στην Εστορίλ. Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο σκόρερ του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ο κόσμος ήρθε εδώ θέλοντας τη νίκη. Μας βοήθησε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε μια τακτική την ακολουθήσαμε πιστά από εκεί και πέρα δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι λιγότερο από τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Εστορίλ. Πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα