Λαγούς με πετραχήλια υπόσχεται ο... Βούρος

10:22 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχίζει και ξεφεύγει ο πρώην βουλευτής Γιάννης Βούρος. Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ προανήγγειλε πως οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να βάλουν εκατομύρια στην ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ ειρωνεύεται παράλληλα και την προσπάθεια του Θωμά Μαύρου λες και ο Θωμάς αφού αποφάσισε να μπει με τον τρόπο που μπορεί μπροστά έπρεπε να πάρει άδεια από τους... Κινέζους. Επίσης για άλλη μία φορά δεν αναφέρει πουθενά την ιδιοκτήτρια του οικοπέδου

Ερασιτεχνική ΑΕΚ την οποία απέκλεισε από όλες τις συναντήσεις με τους φερόμενους εκπροσώπους του Κινέζικου κατασκευαστικού κολοσσού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: "Το γήπεδο προβλέπει όσα υποστηρίζει ο νόμος. Θα είναι μέχρι 32.000 θέσεων και θα περιλαμβάνει όσα προβλέπονται. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το κέρδος της κινεζικής εταιρείας. Αυτά θα τα μάθει η ΠΑΕ. Εγώ μπορεί να έχω στο μυαλό μου πολλές ανταποδοτικές προτάσεις προς τους κατασκευαστές-επενδυτές. Από τη στιγμή που οι κατασκευαστές έχουν τη διάθεση να μπουν και στην ΠΑΕ, εμείς ερχόμαστε με... καριοφίλια και λέμε δώσε κι εσύ είκοσι ευρώ. Οι Κινέζοι έχουν τη δυνατότητα αμέσως μετά την υπογραφή να πουν ''πάρτε κι αυτά για την ΠΑΕ, για την εξυγίανση, για το άρθρο 44, για τον όποιον διακανονισμό με το Δημόσιο''.

Κρατάμε τις δηλώσεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα τόσο του Κινέζικου ενδιαφέροντος όσο και της τροπολογίας του νόμου που πέρασε από την Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα