Λαϊκά δικαστήρια στον ΠΑΟ

08:57 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, έχει ο Παναθηναϊκός μετά και το χθεσινό 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και μερίδα οπαδών της ομάδας περίμενε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ προκειμένου να τους αποδοκιμάσει για την άθλια αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν.
Ο Κώστας Κατσουράνης δέχτηκε τις πρώτες αποδοκιμασίες με τους φίλους του

Παναθηναϊκού να του φωνάζουν πως "δεν ξέρετε να παίζετε". Αργότερα μόλις είδαν τον Κουίνσι είπαν στον Γκανέζο χαφ: "Μάρκαρε δεν είναι κακό, δεν ήρθες εδώ για διακοπές". Αποδοκιμασίες άκουσαν οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ ο μόνος που χειροκροτήθηκε ήταν ο Ορέστης Καρνέζης από τον οποίο ζητήθηκε να βάλει μυαλό στους υπόλοιπους.
Την ίδια στιγμή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τον Γιάννη Αλαφούζο να δέχεται πιέσεις ώστε να απομακρύνει τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει να στηρίζει τον Φερέιρα ωστόσο το κλίμα έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ καθώς φαίνεται πως αρνείται να δει το πρόβλημα ενώ παράλληλα έχει χάσει την στήριξη του κόσμου μετά και το χθεσινό "κράξιμο" και το ειρωνικό χειροκρότημα από την μεριά του.
Πλέον, και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη νωρίτερα, το μέλλον του Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κριθεί στα δυο επόμενα παιχνίδια με Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League την Πέμπτη και με Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα