Λαμ: «Είμαστε πεινασμένοι για τίτλους»

13:03 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Δε θα χορτάσει η Μπάγερν Μονάχου ακόμα και αν κατακτήσει φέτος το Champions League, υπογράμμισε ο Φίλιπ Λαμ. Ο Γερμανός παίκτης τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Βαυαρούς και συμπλήρωσε πως στον τελικό του Λονδίνου έφτασαν οι δυο καλύτερες ομάδες της εφετινής σεζόν. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στον συγκεκριμένο

αγώνα.

Αρχικά, ο διεθνής Γερμανός μπακ δήλωσε: «Πρόκειται για μια αναμέτρηση μεταξύ δυο κορυφαίων ομάδων και σίγουρα ο νικητής θα εξαρτηθεί από τη φόρμα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, αλλά και το ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα, όπως κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην επίθεση έχουμε μεγάλη ποιότητα και πάντα είμαστε επικίνδυνοι μπροστά στην αντίπαλη εστία».

Στη συνέχεια, ο Λαμ δήλωσε για αν θα υπάρξει κορεσμός για τους Βαυαρούς αν κατακτήσουν το τρεμπλ φέτος: «Αν πάρουμε το Champions League, θέλω να κατακτήσουμε και το κύπελλο Γερμανίας την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορέσουμε να πάμε για διακοπές και θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από την αρχή. Η ομάδα είναι πεινασμένοι, όπως έδειξε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το τρεμπλ και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε επιτυχημένοι τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα