Λαμέλα: Προσαρμόζομαι στην Τότεναμ

18:43 14/11/2013 - Πηγή: AEK365

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός παραδέχτηκε πως σιγά- σιγά βρίσκει τα πατήματά του, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη νέα του ζωή στο Λονδίνο.

«Αρχίζω να νιώθω καλύτερα. Η προπόνηση με βοηθάει να εγκλιματιστώ πλήρως. Θα μπορούσα να πω ότι η κυριότερη βοήθεια για να εγκλιματιστώ είναι οι προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό να μπορώ να συνεννοούμαι στα αγγλικά. Επίσης, είναι καλό να μπορώ να μιλάω με τους συμπαίκτες μου στα αγγλικά για όλα μας

τα θέματα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθω τη γλώσσα», τόνισε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στις ευκολίες της ζωής του στο Λονδίνο:

«Είναι υπέροχα. Μπορώ με την οικογένειά μου να κάνουμε βόλτες στην πόλη και πραγματικά το απολαμβάνω πολύ. Είναι εύκολο να το κάνεις αυτό εδώ, διότι υπάρχει ασφάλεια. Μας αρέσει να επισκεπτόμαστε και άλλες περιοχές του Λονδίνου. Πρόκειται για το κατάλληλο μέρος να μένει κανείς. Ήμουν τυχερός που η οικογένειά μου βρέθηκε εδώ, όπως και η κοπέλα μου».

Όσον αφορά την αγωνιστική του πορεία και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «σπιρουνιών» στην αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σέριφ, τόνισε: «Νιώθω χαρούμενος που σημείωσα το γκολ, όπως επίσης και για τη νίκη μας. Ήταν καλό παιχνίδι για μένα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα