Λαβέτσι: Υπερβολική η αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς

10:48 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Μεστάγια" η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 2-1 την Βαλένθια και θα είχε... καθαρίσει την πρόκριση, σύμφωνα με τον Εζεκιήλ Λαβέτσι, αν δεν υπήρχε η αποβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο τέλος, την οποία ο Αργεντινός επιθετικός χαρακτήρισε ως υπερβολική.

Ο Λαβέτσι ήταν ο σκόρερ ενός εκ των δυο γκολ της Παρί στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Νομίζω

πως ο διαιτητής έκανε λάθος. Θα μπορούσε να του δείξει κίτρινη κάρτα και όχι να τον αποβάλει. Η απόφαση αυτή ήταν υπερβολική. Ο Ζλάταν ουσιαστικά απασχολούσε όλη την άμυνα της Βαλένθια και έδινε την ευκαιρία στους υπόλοιπους να διεισδύουν. Πιστεύω πως αν έμενε στο παιχνίδι θα είχαμε... καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα".
Για την απόδοση την δική του και της Παρί, ο Λαβέτσι δήλωσε: "Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος και αμαυρώσαμε κάπως την εμφάνιση μας. Η δική μου απόδοση με άφησε ικανοποιημένο, αν και θα μπορούσα να είχα πετύχει ακόμα δυο γκολ, με τα οποία θα τελειώναμε το παιχνίδι. Πάντως ακόμα και έτσι, η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες να φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα